Break me shake me

2008-09-30 @ 19:17:24

Jag älskar denna versionen av låten! Videon är riktigt snygg med och så älskar jag ju Darren Hayes lite extra när han sjunger live...
Psst... det är tur för min sambo att Darren är gift med en man... annars... ja, du ;)

Föresten, orginalet på låten hittar du här.

Jenny # 2

2008-09-30 @ 18:40:53  Modell: Jenny Olsson
Fotograf: Jag (Evelina Holkkola)

Thuseday

2008-09-30 @ 14:23:06
Jag är fortfarande sjuk. Vill vara kry nu! Börjar gå åt rätt håll *peppar, peppar*, men jag kraxar fortfarande som en kråka och hostar. Hjärnan känns som väldigt tung bomull... :( 
Och jag är så tröööög, blir alltid det när jag är sjuk, haha.

Ombyggnad pågår/avslutad

2008-09-29 @ 18:01:33

Nu när jag sovit ungf 2 timmar till - hur farao kan man sova så här mycket?! Så känner jag att jag behöver göra någonting idag. Så jag ska ge mig på att brottas lite med min layout...
Ska fixa en snyggare meny hade jag tänkt. Så kommer ni på besök här hos mig när det ser ut som kriget i menyraden så vet ni varför.

Tjing.Så då har jag bråkat färdigt med layouten för idag. Det blev tillslut som jag ville ha det. Har tänkt göra med drastiskt ändringar här sen. Men det kräver ett klart och feberfritt huvud så det blir inte ikväll.

Disktrasa

2008-09-29 @ 14:32:57

Jag känner mig som en disktrasa, en gamal, sunkig disktrasa, ja det sammanfattar nog det hela ganska bra.
Jag var fast besluten om att jag skulle gå och jobba idag. Men, efter att ha legat och hostat, snörvlat och svettats som en gris samtidigt som jag frös, mellan kl 3 - 5.30 ungf bestämde jag mig för att skicka ett sms till jobb och tala om att jag stannade hemma. Hade jag ringt hade de ändå inte hört vad jag sa... min röst är helt väck, de ord jag får ur mig låter som en nerdrogad kråka...

Men. Jag har tagit 3 stora steg idag! Kl. 13 massade jag mig upp ur sängen med täcket och dök ner i soffan. Nu har jag som ni förstår gjort en uppståndelse och satt mig framför datorn och klockan är bara halv tre! Haha ;)
Skönt att jag har humor kvar iaf.

Hur mår ni andra idag?

So what

2008-09-28 @ 21:33:48

Det sägs att man bara ångrar det man inte gjorde... Det kan jag hålla med om till viss del, eftersom jag visst kan ångra saker jag har gjor med.
Men saken kvarstår ändå, jag ångrar bittert att jag inte åkte och såg Pink live förra sensommaren.

Hon är så cool. ♥.Dessutom såg jag en live konsert med henne på tv (från den turnen som var i fjol) och hon var skit bra, både scennärvaron och rösten.

Men nästa gång. Nästa!

Den var slut :'(

2008-09-28 @ 21:21:54

Jag skulle ha köpt ett nytt objektiv idag. Men det var slut. Av alla Net on net i Sverige så var det just i Malmö det skulle vara slut... Fan! Snacka om att jag blev knäckt! Kändes inte det minsta kul...

Men jag gick inte tomhänt hem, jag köpte ett motljusskydd till kitobjektivet som jag hade tänkt. Sen så köpte jag även en ny musmatta, den är helt fantastisk! Nu förstår jag älsklingens tjat om att jag borde bytat ut min gråa 20 krs matta, haha. Men jag har alltid tyckt att han varit galen som snackat om musmattor för 200-600 spänn! Idag bestämde jag mig för att köpa en för 200 trots allt och tro mig, den är fantastisk och verkligen värd de där 200 kronorna!
Dessutom köpte jag en cd-väska, bra att ha nu när jag ska börja bränna ner mina bilder. Vill inte ha dem sparade på datorn ifall det skulle hända nåt med hårddisken. Sen impuls köpte jag ett 4gb usb minne precis vid kassan, även detta är ju en bra back up sak att ha till hands och för bara 149 spänn så tyckte jag att det var ett bra köp.

Funderar på om jag ska skicka efter objektivet istället. Men jag är lite nojjig för hur det blir behandlat på posten, om det skulle bli tappat, kastat eller liknande. Aja, jag har ju hur som helst lite tid att fundera.

Jenny

2008-09-28 @ 15:35:04

Här kommer några foto från plåtningen med Jenny!
Modell: Jenny Olsson
Fotograf: Jag

Jenny var verkligen super duktig! Och jag har blivit totald såld på att ta porträtt :)

Om någon timma är det mitt!

2008-09-28 @ 15:06:41

Sitter här, invirrad i mitt täcke. Förkyld och dann. Huvudet bultar en anning. Jag snörvlar, nyser och hostar.

Men ändå är jag glad. Lite smått lycklig faktiskt. Jag har nämligen beslutat mig för att köpa lite nytt godis till min kamera. Äntligen! Sitter och ler när jag tänker på det. Brukar inte unna mig saker så ofta, har problem med att motivera mig själv med att jag faktiskt är värd de där nya sakerna. Fast att de kanske är dyra.

Men nu så har jag läst på om olika saker, tittat runt och längtat färdigt. Om drygt en timme kör jag och älsklingen iväg och köper min nya ögonsten och lite annat smått och gott!

If you can afford me

2008-09-28 @ 00:16:47If you want me, the cherry on top, the pick of the peck,
The crème de la crop.
If you want me you better do better than that tonight.
Oh, Oh.
If you want me, it takes more than a wink,
And more than a drink and more than you think.
If you want me you're gonna have to break the bank, tonight.
Cuz some don't have the patience, some call me high-maintenance
But you pay the bill, cuz, that's the deal.

If you wanna ride, just name your price don't play cheap, with your heart
Don't make a bet if you can't write the check, for me, for me.
Cuz I can be bought, but you'll pay the cost
If you can afford me

If you want me, I'm not a piece of ass, a one night stand, a storage ship
I think you better walk by, tonight
Oh, no.
If you want me, then stop begging, I don't put out for charity
If you want me there's no discount price tonight
But I don't need your dollar bills I just want something real
Cuz, nothing's free, except a lovin' me

If you wanna ride, just name your price don't play cheap, with your heart
Don't make a bet if you can't write the check, for me, for me.
Cuz I can be bought, but you'll pay the cost
If you can afford me

If you want me, the cherry on top,
The pick of the peck, the crème de la crop

If you wanna ride, just name your price don't play cheap, with your heart
Don't make a bet if you can't write the check, for me, for me.
Cuz I can be bought, but you'll pay the cost
If you can afford -

If you wanna ride, just name your price don't play cheap, with your heart
Don't make a bet if you can't write the check, for me, for me.
Cuz I can be bought, but you'll pay the cost
If you can afford me

Blackberry

2008-09-27 @ 17:47:14


Fotosession complete

2008-09-26 @ 18:45:00

Så då har jag fotat en massa bilder på Jenny. Det var verkligen jätte kul! Super kul att träffa henne, kändes som det var typ 2 veckor sen när det bara var ungf. 1½ år sen...

Jag tog massor av bilder. Har lagt över dem och tittat igenom dem lite snabbt. Blev en hel del bra. Ska jag välja ut de bästa sen och fräscha upp dem lite om det behövs.

Hon var jätte bra att fotografera, många gånger läste hon mina tankar så jag behövde inte säga vad jag ville hon skulle göra innan hon gjort det. Samtidigt ska jag jobba lite på att
u t t r y c k a  hur jag vill ha det.
Jag är helt enkelt inte van att ge mina gamla motiv, blommora mm, direktiv. Men det gick riktigt bra ändå. Jag tjatade på henne om att "ta upp hakan" men det stod hon ut med. Det var riktigt kul och ca 2 timmar försvann jätte fort!

Dessutom så fick jag lov att lägga ut bilderna här! :D Jenny du är så snäll (och givetvis kommer jag berätta för dig vilka det blir innan jag gör det).

Nej, nu ska jag bege mig. Tjilevippen!

Rosor äro röda

2008-09-25 @ 19:39:14
Det ska bli så kul med plåtningen imorgon! Jag längtar riktigt mycket.
Just nu är jag dock svin trött, funderar på om det funkar med tandpetare för att hålla ögonen öppna? ;)

Har kännt mig riktigt risig idag, men jag hoppas att det är tjoff borta imorgon. Har kännts som jag haft bomull i skallen idag, imorgon måste jag vara klar så jag är riktigt kreativ och tar en massa bra bilder!

Nu ska jag gå och göra lite varmchoklad till mig själv... eller kanske lite te? Nåja, nåt gott blir det iaf.

Eko

2008-09-24 @ 22:16:04

Jag vet att det är dött här inne. Men jag har helt enkelt haft fullt upp med annat eller varit för trött eller haft kreativtts brist denna veckan. Det blir nog lite ändring snart.

På fredag ska jag köra min i stort sett första proträtt fotografering! (Bortsett från en studio plåtning när jag gick i gymnasiet - 5 år sen. Ja, och så spontana proträtt bilder då så klart...). Ska bli så kul och jag är riktigt taggad!
Jag hoppas att vädret håller, för regnar det så kommer det ju inte gå... Men *peppar, peppar* så håller det fina vädret i sig.

Om jag får lov så kommer jag lägga upp några av bilderna här sen. Men jag hoppas att jag ska få lov att göra det.

Ska fotografera en gamal kompis som det var ungf 1½ år sen jag träffade (hon bor långt bort nu) så det ska bli super kul att träffa henne med.

Mmm, det ska bli spännande att fota på fredag - tagad till tusen!

Partymusik till ikväll?

2008-09-19 @ 19:59:28

Jag älskar att dansa, det gör mig glad, lycklig och kan verkligen få mig att känna mig total.

Här har ni några (äldre) låtar till kvällens party som får mig på riktigt partyhumör och att vilja skaka rumpa och aldrig sluta igen...

   


Hm... jag vill verkligen gå och börja dansa reggaeton! Men mina varierande arbetstider gör det ganska svårt... Dumma, dumma, dumma *pluttar med underläppen*

Ahles stenar

2008-09-19 @ 19:10:20Hur underbar blev inte himmlen på denna bilden? (Jag har inte trixat i PS för att få den så, jag och min kamera förevigade den underbara blå himmlen, helt utan något datorprogram.)
 


Ahles stenar, även kallat Ales stenar, är en helt underbar plats. Har älskat den sedan jag var liten och min familj åkte dit varje sommar för att strosa nere i Kåsebergahamn, titta i de små butikerna och köpa rökt underbart god fisk som vi åt på plats eller när vi kom hem.

Som en liten parantece kan jag berätta att jag tror att en del av mitt fotointresse väcktes till liv här. Jag älskade omgivningarna och brukade stå och titta på vykorten som var tagna över Ahles stenar monumentet, de var så oerhört vackra och jag blev trollbunden. Minns att jag tänkte att jag ville också ta sådana bilder, jag längtade efter att få komma dit med en kamera i min hand och ta sådana bilder själv!
Nu i sommar fick jag lov att göra det för första gången. Lite av resultatet har ni här. Jag måste åka/köra dit en kväll också och ta bilder vid solnedgång, det är så underbart vackert med horisonten som sträcker sig så vidd vid den platsen.

Det är tur att man är händig

2008-09-18 @ 18:05:29

Jag trodde just att jag hade satt min sista potatis (inte för att jag har satt min första än). Shit vad rädd jag blev! Eftersom det börjar bli kväller så börjar det bli lite mörkt i läggenheten så jag trippade bort till vår golvlampa och skulle tända den. När jag trycker ner strömbrytaren så blinkar det till som en blixt och hörs pang. Sen är allt snor dött. Datorn är död, lampan på TV:n är död, taklampan vill inte vakna. Prövar i hallen, dött. I köket fungerar lampan och i badrummet är det dött.

"Aha, det är nog en propp som gick" tänker jag, hoppfullt, eftersom jag inte riktigt vet vad jag gör om det inte är det...
Så jag letar upp en ny propp, tar med mig en barstol till hallen, klättrar upp på barstolen och öppnar proppskåpet. Läser och det är samma propp som går till vardagsrum, hall och badrum. Jag skruvar ur den gamla och i den nya, det blinkar till och så hör jag hur min dator surrar (så som den alltid gör när den startar). Hurra!
Sen bytar jag glödlampa i golvlampan och nu sitter jag här.

Det är tur att jag är händig ;)

Bad girl

2008-09-18 @ 17:44:35

Det är bara torsdag jag vet...
Men jag måste ändå lägga in denna låten, som en uppladdning för fredagen kanske?
Kom igen katten, det svänger ju!

Om vi skulle yngla av oss...

2008-09-18 @ 16:14:42

Jag var inte och läste på Egoinas blogg förrut och såg att hon hade varit på en sidan där man kan se hur ens framtida barn kommer att se ut. Sånt är jag ju tramisgt förtjust i så jag var ju tvungen att gå in och pröva hur en eventuell av yngling mellan mig och min Christian skulle se ut.

Här har ni resultatet:Inte helt fyskam ändå, om jag får säga det själv, haha.
Hon blev ju trotts allt ganska så söt.

Vill ni pröva själva så kan ni göra det här. (Lägger ni in en bild på er blogg på resultatet vill jag gärna kika, så skriv en kommentar isåfall är ni söta).

Siluette

2008-09-17 @ 22:28:33
Jag måste erkänna en sak, jag älskar att ta landskapsbilder med siluetter i förgrunden. Det är som en liten sjukdom, finns det möjlighet så bara måste jag göra det. Dessutom blir jag lika barnsligt förtjust varje gång jag ser resultatet (om det blev som jag ville).

Men visst är det väl vackert?

Living in the shadow

2008-09-16 @ 22:30:09Truddelutt of the evening

2008-09-15 @ 23:15:17

Jag tycker denna är så härligt. Älskar beaten och så har han en riktigt härlig röst. Jag lyssnar alltid på texten till låtar, men jag kan ju säga att denna inte har nåt med hur jag känner eller så. Så ni behöver inte bli oroliga ;)Åh, jag måste köpa nya Sk8 skor! Vill ha nya, nu! (Slängde mina gamla för lääängesen. De hade gjort sitt, haha.) Någon som har tips på några snygga?

Vad gräsligt!

2008-09-15 @ 17:05:50


Tänk att en så naturlig sak. Något som man bara tar förgivet och som bara "finns där" egentligen är så vackert? Alla dessa former och nyanser som man inte ser, om man inte tar sig tid att se.

Själv längtar jag redan efter nästa sommar när jag ser dessa bilderna. Då jag kan springa barfota i gräset igen, känna stråna mellan tårna. Jag älskar att vara barfota i sommargräs! Det är en sån härlig barndoms- och sommarlovskänsla över det.

Magisk himmel

2008-09-14 @ 21:11:34


Bilderna är tagna vid kusten i Malmö. (Ser ni Öresundsbron vid horisonten?)


Jag tyckter dessa fotona blev riktigt härliga, himlen är ju helt magisk! VIlken tycker du bäst om? Den liggande eller stående bilden?

Blow my mind

2008-09-14 @ 20:37:07Straight up from the heart you're my number one
And hey here's the part I'm still having fun
It's like you're the cloud underneath my feet
And you're the reason that I breathe


Because you blow my mind
Because you blow my mind
And the way you're talking baby you're so cool
I'll do anything for you...

Hey babe ravish me, love me till it hurts
Don´t you dare to leave , button down my skirt
Kiss me quick I´m about to burst
Patience ain´t my thing

And you´re the reason that I sing

Because you blow my mind
Because you blow my mind
And the way you're talking baby you're so cool
I'll do anything for you...

Unbelievable, ooh it´s such a rush
So incredible, boy you make me blush
Just keep doing it , throw me into space
And I´ll be floating there for days

Because you blow my mind
Because you blow my mind
And the way you're talking baby you're so cool
I'll do anything for you...

Benjamin testar sånglektioner

2008-09-13 @ 20:13:32Hahahaha
Han gör det så jävla bra! Björn Gustafsson är Sveriges stora komiker, verkligen!

Från fotorundan 13/9

2008-09-13 @ 17:06:31


Några bilder från fotorundan idag. Hoppas ni tycker om dem.

Mitt nya favorit ställe

2008-09-13 @ 16:25:19Jag är nyss hemkommen efter en liten fotorunda. Mina öron är fortfarande kalla, men jag är nöjd ändå. Jag är extra glad eftersom jag har hittat ett nytt litet smultonställe, en helt underbar plats! Det ligger inte mer än ett stenkast från min lägenhet så det tar mig ungf. 5 minuter att cykla dit. Jag är nöjd att jag cyklade åt ett annat håll idag. Jag hittade inte platsen direkt, men jag är hur glad som helst att jag beslutade mig för att cykla av på en liten stig, för annars hade jag nog inte hittat dit idag.

Det är helt underbart där, sånt fridfullt lugn. Där finns massor av olika trädsorter och så den fina dammen som ringlar ut i en bäck, under små broar (som ni ser på bilden här över).

Jag ska definitivt bege mig dit senare i höst när löven på träden börjat skifta färg, tror det kan bli en hel del bra bilder därifrån!

Efter vad jag kunde se så var det en gravplats eller kyrkogård. Det fanns en stensättning som var ditsatt i minne av en gamal kyrka inne i stan, vet inte om de flyttat kvarlevorna dit också. Det fanns några modernare gravar med och en minneslund. Jag tittade bara på dem på håll...

Hursomhelst så var det verkligen en helt underbar plats.

Nu ska jag gå genom mina bilder och lägger nog upp några fler om en stund.

Angelhome

2008-09-13 @ 13:24:06Bilden är tagen i Ängelholm.Just nu sitter jag och väntar på att mitt batteri till kameran ska bli färdig laddat. Typiskt att jag inte satte det på laddning igår kväll, eller i morse åtminstone.
Det är super härligt väder ute så jag tänkte bege mig ut i det okända på en liten fotorunda. Tänkte cykla åt ett håll jag inte brukar. Vi får se hur det blir. Om kamerabatteriet blir laddat snart eller hur det går.

Jag hoppas på det iaf. Behöver ut och fota en massa. Längesedan nu ju.

Borta bra, men hemma bäst

2008-09-10 @ 22:43:57Jag  tycker att den lilla sniglen har pakerat sitt hem på en riktigt härlig plats.
Dessutom måste jag säga att jag älskar hur färgerna blev i detta fotot, I'm pleased.

Hot n' Cold

2008-09-10 @ 22:16:39

Idag har jag överdoserat denna låten. Jag tok gillar den!Vad tycker du om den?

Setting sun

2008-09-08 @ 20:49:56Ta tillvara på dagen.
För hur klyshigt det än låter så kommer den aldrig komma igen.

En bild

2008-09-07 @ 20:30:08


Bio tips

2008-09-07 @ 20:16:04

Igår var jag och syrran på bio och såg Get smart, tänkte att jag skulle rekomendera den till alla som vill gå på bio och skratta. Den var riktigt rolig!
Det var fler än vi som tyckte det, vissa skrattade ju så jag blev rädd. Shit, vilket garv vissa människor har, typ skrik/skratt... Sen var där en stjärna brevid mig som hela tiden skrattade typ 3 sec försent, eller till helt fel saker (jag vet vad han skrattade åt eftersom han sa det högt och skrattade - han missade poängen totalt). Men han hade ju kul iaf ;)

Men som sagt, jag rekomenderar Get smart - riktigt rolig!

Beroende?

2008-09-05 @ 16:38:07Det började förra veckan och nu är jag helt tokig i de små salta djuren... De är ju bara sååå goda.
Funderar på om jag ska ringa och be min älskling köpa med sig en påse hem till mig när han slutat.

Fast jag kanske borde låta bli, så jag inte blir beroende?

Trött, tröttare, Evelina

2008-09-04 @ 17:12:11

 Fy fasiken vad trött jag är. Satte mig i soffan en stund innan men insåg att det bara hade slutat med att jag hade hast mig ner i liggande lägge för att sedan somna... Ja, jag känner mig själv allt för väl.

Jag hade öppningen idag så jag har typ vaknat var 5:e minut för att kolla på klockan och försäkra mig om att jag inte försovit mig... Det är jobbigt det dära. Får lägga mig tidigt ikväll, kanske redan 22? Eller ännu tidigare.
Idol måste ses, de ska ju visa uttagningarna från Lund ikväll ju! Måste se om där är någon man känner eller vet vem det är. Plus att det är kul om där är någon man inte gillar som skämer ut sig, haha.
Usch, nu var jag lite elak, men det är ju faktiskt sant.

Igår blev jag ju total förtjust i kille med gitarr som hade blivit ditt skickad av sin kompis. Tyckte det lät hur bra som helst. Måste nog kolla idol sidan och youtube efter honom nu och se om han är lika bra idag...

Tjinegling så länge.

As a second goes by

2008-09-03 @ 19:40:03

 

I natt jag drömde...

2008-09-03 @ 19:06:10

Att jag var ute och fotograferade en massa. Det var vackra blommor, med vatten droppar eftersom det precis hade regnat. Jag var helt uppslukad och lycklig över att ha kameran med mig.

Ja, det är på tok för längesedan jag tog och fotograferade ordentligt nu. Får ta mig tid till det i helgen! Jag har ju inte ens prövat mitt nya filter än! Skäms på mig...

Dessutom drömde jag att jag skulle sluta på mitt jobb. Det är ju fritt att tolka varför jag drömmer så.
Jag trivs ju trotts allt där, vissa dagar mindre än andra, men i det stora hela trivs jag bra på mitt jobb!
Kanske ska tilläga att jag i drömmen slutade eftersom jag skulle börja på ett annat jobb, jag tror det hade med fotografi att göra... (jag behöver ut och fota!)

Här om natten hade jag värsta mardrömen också. Att jag stod i köket på jobb och skulle diska, men diskmaskinen bara började spruta hej vilt överallt. Och eftersom jag hade satt igång den så gick det inte att få stopp på den dirket...
Sen kom de andra i personalen och frågade var lunchen blev av och jag fick panik för jag visste inte att jag skulle servera lunchen, men så kom jag på att kocken hade nämnt nåt om att det fanns i skafferiet. Så jag sprang för att hemta det. Men i drömmen var det mycket längre bort och genom flera rum så det tog jätte lång tid att spring fram och tillbaka...
Undrar om det var för att jag fick reda på att jag ska vara i köket den 10 okt? Hahaha. Får se till att veta hur diskmaskinen fungerar innan dess.

Det är nice

2008-09-03 @ 17:48:29

Tittade på klockan just, 17.45 - och trodde att den gick fel. Inte kan väl klockan vara innan 18? Jag som trodde klockan snart var 20.00 och tänkte nu får jag inte missa idol.

Men klockan stämde och jag blir ju hur glad som helst! Det är verkligen nice att bara "få" två timmar extra sådär.

Har väl att göra med att jag slutade efter 18.30 igår, var hemma vid 18.45 nånting. Och nu känns det som att jag redan varit hemma jätte länge och så är inte klockan mer än sådär. Wonderful!

Ska ni se på idol ikväll?

Ashlee Simpson

2008-09-03 @ 16:37:01

Jag klarar inte av hennes syster, dvs Jessica. Hon må se bra ut men öppnar hon munnen är det ett minneblott, dels för att hon enligt min mening inte kan sjunga och dels för att hon är oerhört korkad.

Ashlee däremot faller mig mer i smaken. Hade glömt bort att jag lyssnade på henne jätte mycket för sådär 2-3 år sen. Var tvungen att skaffa fram hennes gamla album igen. Måste säga att de är riktigt bra. Lite pop/punk/rock aktigt och så hennes härliga lite släpiga röst på det, både lite upptempo låtar och lugnare. Me like.

Hennes nya album är väl okej, finns en och annan riktigt bra låt. Men jag gillar nog de äldre albumen bättre än så länge iaf. Här har ni lite smakprov från de äldre albumen:

 


Och så låten som jag lyssnade på extra mycket, för att jag tycker den är bra och för att den påminner mig om mig och Christian.


Ser jag så hängig ut?

2008-09-03 @ 16:06:20


Nu börjar jag faktiskt undra, på riktigt alltså... Ungf. var tredje dag dimper det in ett mail till mig om viagra! Jag kan då inte förstå varför. Jag besöker aldrig några porrsidor och har än mindre registerat mig på något sådant eller beställt några piller förrut.

Jag är dessutom ganska säker på att jag inte heller behöver någon viagra... Men vem vet, det kanske finns någon där ute som tyckt jag ser alldeles för hängig ut och bestämmt sig för att traka mig med mail om viagra tills jag beställer?


Lite bilder från Gränna

2008-09-01 @ 20:31:58

Har lite foton från Gränna som jag vill ordna så att de hamnar i kategorin "Fotografier" med. Så om ni känner igen dem så är det troligen för de har varit med i andra inlägg tidigare.

 


Jag har fått post!

2008-09-01 @ 20:02:34

Kom hem, klockan var runt 17.08... sliten, trött. Möttes av ett berg med reklam framför mina fötter när jag öppnat ytterdörren. Så där, mitt i högen, skymtar ett brunt litet paket fram. Mitt hjärta tar ett skutt och ett leende slår ut i blom i mitt trötta ansikte.
Tänk om?
Jag sträcker mig ner och fiskar upp det, ja, det är från play on! Lycka!!! Jag går snabbt på toa, bytar om och slänger upp den andra posten på bordet innan jag med spänd förväntan öppnar mitt lilla paket.
Där är den! Äntligen! Som jag väntat. Förra dvd:n försvann i posten, den nådde aldrig min dörr. Men denna kom fram!
Darren Hayes - The timemachin tour! Min, min alldelse egen!
Den var underbart bra! Slår mig själv för att jag inte flög över till England och såg honom... Hoppas jag får fler chanser!
Det kändes som den varade i ungf 20 min när den i själva verket varade i 1 timme och 50 min... Då är det bra!
Jag ville inte att den skulle ta slut...

RSS 2.0