Trevlig Valborg!

2009-04-30 @ 21:52:19
Så underbart väder det har varit idag! Vi har varit ute nästintill hela dagen på jobb. Vi wokade över öppen eld och åt ute. Nu har jag fin fin bonnabränna efter min t-shirt. Haha.

Ikväll har jag och älsklingen grillat hemma gjorda hamburgare/biffar och till dem åt vi potatiskroketer, bearnaisesås och grekisksallad. Mums.
Vitt vin drack jag till, det har jag längtat efter så det var super gott.

Tycker det är skönt att ta det lugnt och mysigt här hemma. Slippa all hets och fylla nere i stan. Jag hoppas att alla är rädda om varandra och att det inte blir mycket misshandel och våldtäkter i år.
Ja, hoppas kan man ju iaf.

Förgätmigej

2009-04-28 @ 20:05:37
Jag älskar verkligen förgätmigej, jag tycker den är så himla söt! Så fort jag ser en så tänker jag på sommarna när jag var liten och brukade plocka dem. De gör mig glad.

Jag som inte ens brukar bry mig om Eurovision

2009-04-25 @ 18:53:27

Har totalt snöat in mig på den här låten idag. Tror jag hört den 10 ggr på raken nu. Snacka om att den sätter höfterna i gungning, me like!Men visst låter hon lite som Elena Paparizou?

Cherry blossoms

2009-04-25 @ 18:09:41

Jag tog mig en promenad med kameran i handen. Var riktigt kul! Men jag störr mig en anning på alla folk som cyklar förbi och GLOR. Har de aldrig sett en person fotografera innan eller?
Dessutom tycker jag inte om att bli allt för betraktad när jag fotograferar... det är som att någon tittar på mig när jag kissar, typ.

Men jag koncetrerade mig på vad jag gjorde och försökte att inte bry mig om irriterande (för mig) blickar.


Jag älskar körsbärsblommor! Underbart när de blommar, gäller att ta vara på det, eftersom de blommar över så fort.

Gästspel

2009-04-24 @ 23:03:58

Jag har gjort om min header ytterligare. Men jag kan inte bestämma mig om jag tycker om den mer än min gamla. Så därför får den gästspela ett tag så ser jag om jag bytar tillbaka sen eller inte.

Eller gör om den ännu en gång.

Säg gärna vad ni tycker. Om ni tycker något.

Ändringar

2009-04-23 @ 21:48:28

Jag vill ge min blogg ett litet lyft. Vet bara inte om jag vill ändra helt eller bara lite. Jag gillar förvisso grunden och så, vill nog hålla kvar färgerna grå, rosa och vit.
Headern gillar jag men... ja, det är kul med förnyelse helt enkelt. Därför har jag gjort om headern lite grann iaf. Hade velat ändra annat med. Men orkar inte. Nog med att jag varit på jobb kl. 7.45-20.00 idag. Jag är trött. Kreativ. Men framförallt trött och då kommer inte min kreativitet till sin rätt för allt tar längre tid än jag har tålamod till och blir inte helt hundra.

Men jag är iaf nöjd med headern. För stunden iaf.
Vad gillar ni den lilla ändringen?

Såhär såg den ut innan:

Jag blir så lycklig

2009-04-22 @ 22:07:39

Ännu en orsak att längta efter sommaren.
Ice Age 3!Scrat är ju bara så underbar!
Jag kommer sitta i biosalongen och asgarva, kommer du?

Nu är jag glad och jävligt peppad

2009-04-18 @ 13:04:47

Påsken, som var för en vecka sen jag vet, blev inte riktigt som jag tänkt. Eftersom jag fick en släng av influensa eller liknande och låg och snött mig och hade feber redan på långfredagen.
Alltså gick de flesta planer för min efterlängtade ledighet i krass. Precis som mina powerwalks och annan tränning. Kiss kass värdelöst.

Men. Jag har inte ätit nåt påskgodis eller kakor. Dessutom så satte jag igång med mina promenader osv. igen i tisdags när jag mådde bättre.
Igår var det en månad sedan jag mätte mig första gången. Jag hann inte göra det igår morse (och tänkte inte på det) så jag gjorde det idag i stället. Och ja, vad ska man säga? Lycka, kanske?

Min förändring sedan 17/3 (en månad)
Midja: - 5 cm
"Bilring": - 4 cm
Stus (rumpa): - 4 cmJag är jävligt stolt över mig själv måste jag säga. Dessutom har lår och vader m.m minskat med. Det ända som blivit större är mina bicepes som ökat med 0,5 cm vardera.

Jag ser på mig själv att jag blivit lite mindre. Mest när jag är utan kläder, men det känns att jeansen sitter lösare och så. Men jag vet inte om andra ser någon skillnad än. Men jag ser och jag känner - och det är det som är huvudsaken just nu!

Inspirerad av våren

2009-04-14 @ 15:55:44

När jag gick hem från jobbet idag njöt jag i fulla dra av att våren är här. Solen sken och det var varmt och skönt (det är det ju så klart fortfarande). Söta små blommor har tittat upp överallt och det blir jag så glad av!

Därför började jag gå och fundera på hur jag skulle kunna ändra min bloggdesign lite. Få in lite mer blommor och vår helt enkelt. Jag har suttit och pillat en lite stund och förändringen ser ni till höger. Lite blommor en en fjäril. Tycker det blev fint. Ser det bra ut i era skärmar med? För jag är osäker på hur det blir på andras...

Sen när jag har lite mer extra tid över så ska jag nog fixa med lite annat här med.

Jag önskar er en trevlig tisdag kväll och hoppas att ni har underbar vår ni med!

Sugerlips

2009-04-11 @ 12:24:43Jag har sett andra foton med sockrade läppar och tänkt att det där måste jag pröva! Resultatet hade nog blivit bättre om jag inte haft mig själv som modell, det är nämligen inte riktigt lika lätt att få bilderna som man vill ha dem då...
Dessutom önskar jag att mina läppar hade varit lite fylligare, iaf till dessa fotona.

Men nu har jag prövat iaf. Sen får jag leta upp någon modell med fylliga läppar som jag kan vidarutveckla det här med.

Choklad

2009-04-10 @ 15:29:00

Så heter färgen på toningen som älsklingen hjälpte mig att färga håret med igår. Mitt hår hade börjat bli ljust igen så jag fick se till att mörka ner det igen. Kanske att jag låter det vara sen, och lägger i några ljusa slingor fram mot sommaren, får se.

Men solen hann bleka håret lite redan på dessa vårdagarna (innan färgningen) så det ser ut som det är lite lätta slingor i det. Plus att det skiftar svagt åt det röda hållet när ljuset kommer på. Jag tycker det blev fint. Ska jag bara se till att få tummarna loss och klippa mig med, för det behövs!
Inga porträtt foton idag, känner mig allmänt risig och har blivit kanon förkyld igen (jippie). Men jag trottsar det och var ute på en powerwalk på drygt 35 min men det känns i kroppen nu... fast skam den som ger sig!
Igår hade jag faktiskt gått över 25 500 steg! Gick en jätte runda på över 1 ½ timme med Anneli, så där fick vi ju massor av steg. Plus att jag gått en runda på 30 min efter jobb redan innan.
Men det kändes i knäna när jag gick och la mig. Tror jag måste köpa nån binda som jag kan linda dem med.

Tusenskönor

2009-04-09 @ 21:48:27Det är underbart med vår!

Vår

2009-04-07 @ 16:35:27Solen skinner och vinterjackan hänger inne. Fågelkvitter och solglasögon.
Blommor tittar upp här och där och knoppar börjar brista.
Visst är det väl underbart med vår?

Minus 7 cm och lite till

2009-04-06 @ 21:56:24

Jag är glad. Så himla glad. Dessutom är jag motiverad och ser att det händer saker. Just nu är måttbandet min vän!
Jag har minskat flera cm på olika ställen på kroppen. Bland annat dessa:

Midjan: - 2 cm
"Bilringen": - 2 cm
Rumpan: - 3 cm

Detta på 2½ vecka. Hejja mig, hejja!


Tycker vi firar med en låt.


Geleljus

2009-04-02 @ 21:18:53Har haft mycket för mig eller varit totalt utmattad. Därför har uppdateringen varit obefintlig denna veckan. Men jag ska försöka trappa upp det till nästa. Om det finns tid och utrymme för det, liksom kreativitet eller skrivlust. Att bara skriva för att skriva - alltså komma med meningslös utfyllnad känns varken nödvändigt, seriöst eller meningsfullt så det skippar jag helst.


Jag kan dock meddela att det försigår en hel del hjärnaktivitet - jag har MYCKET att tänka på. Vissa saker kommer komma upp till ytan andra, håller jag helt enkelt för mig själv...

RSS 2.0