Elderflower

2010-06-29 @ 18:21:03

 


Jag har nyss varit ute och plockat sånahär fina blommor. Lyckades nässla mig ordentligt på vaden med. Mindre lyckat. Men jag fick tag i alla min 80 blomklasar. Nu doftar både jag och köket av den här blomman.

Shit vad alla som gick förbi glodde när jag stod och hängde i buskarna för att komma åt blommerna. Undrar om de visste vad jag plockade? Eller så trodde de att det var en sommarklädd junky som ville åt någon hemlig blomma. Haha.

Vet ni vad det är för blomma? Och vad jag kan tänkas skulla göra med den? Vad heter helt enklet Elderflower på svenska?

Sol, sommar och musik

2010-06-29 @ 16:49:40

Det är sommar. För er som inte visste det. Det finns så mycket mer som lockar än att sitta här och blogga. Så därför blir det ett snabbt inlägg nu.

Igår var jag och älsklingen både i Kivik och Ystad. Kivik först, men där var det inget fint vatten och kallt var det också med ynka 20 grader i skuggan. Så vi handlade bara lite cider, saft och vinbärsgelé. 
Sedan körde vi vidare mot Ystad och hittade en helt underbar strand där. Super fint vatten och varmare. Vi tog våra första dopp i havet och det var kaaallt! Men skönt ändå. Först doppade jag mig bara till hakan, men Christian envisades med att det inte "räknades" som ett dopp då så jag fick med bultande hjärta slänga i hela mig sen. Haha.

På kvällen körde vi
ut till Jessica och Tony och blev bjudan på riktigt god middag. Satt ute i deras fina trädgård och åt och pratade massor. Var verkligen super trevligt!

Nu vill jag ut i solen igen... men jag kan ju bjuda på lite musik. Denna tok gillas av mig just nu:

All night long- Alexandra Burke feat. Pitbull


Torsdag.

2010-06-24 @ 17:13:42

Idag är det helt underbart väder. Dessutom har jag tyckats att bara ta det lugnt idag. Inte stressat rundor och känt att jag måste göra det, det och det.

Började dagen med en brunch på balkongen. Kokade ägg och drack ett stort glas juice. Sen gick jag in och startade en maskin tvätt, smorde in mig i lite solfaktor. Satt på radion, tog med mig kudde, solstol och badlakan ut på balkongen. Har fördrivit 1½ timme med solande på balkongen. Helt underbart.


Nu låter jag min hy vila lite från solen. Sen ska jag nog snart bege mig ut på en härlig prommenad.

Vad har ni gjort för härligt idag?


Starstrukk

2010-06-23 @ 22:30:34

Jag är riktigt stormförtjust i denna låten just nu. Den är helt underbar. Det är L-O-V-E


Gillar du den?

Förresten, visst är det Alicia Silverstone där i början?


Colors

2010-06-22 @ 23:54:40

 

Sommaren är här!

Underbart.


Delmål - Check!

2010-06-13 @ 22:16:29

För flera månader sen så skrev jag att jag hade ett delmål i hur mycket jag ville ha gått ner i midjan till min födelsedag. Det kändes som en bra dag att sätta det på.

Det var i måndags, men jag var oerhört uppsväld pga mensen så jag tyckte det inte var rätt att mätta mig då. Jag mätte mig i morse. Jag klarade det! Jag är precis så stor/liten runt midjan som jag ville vara nu. Det känns fantastiskt! Var lite orolig att jag inte skulle ha klarat det eftersom jag inte trännat på gott och väl tre veckor, förutom i tisdags då.
Allt som allt så är jag 8 cm smalare kring midjan. Det känn wounderful! Äntligen har kärlekshandtagen med börjat bli mindre, sen min första mättning så har de minskat 5 cm och det är en hel del det med, speciellt eftersom jag har väldigt svårt att förbränna bukfettet.

Nu i sommar har jag tänkt tränna som fan! Jag är tagad och det kommer bli riktigt skönt!
För jag jobbar min sista dag imorgon, sen har jag semester en dag och efter det sommarlov. Jag har valt att kalla det så. Men jag tänker inte vara lat och degga, jag ska göra massor, massor, massor! Inte minst ska jag bli så jävla het så du annar inte. Tihi.

En favorit hos mig sedan länge

2010-06-10 @ 20:38:13

Lady Gaga. En dam som väcker mycket uppmärksamhet och känslor. Personligen tycker jag att mycket av hennes musik är riktigt, riktigt bra. Allt hon har släppt till radio har varit suverränt och mycket på hennes skivor med.
Alejandro har varit en favorit hos mig sedan hon släppte Famemonster. Nu spelas den ju flitigt på radio med, inte mig emot.
Såg videon för första gången idag. Jag har väl lite svårt för hennes senare videor... just som jag ska tycka att de är okej så blir de alldeles för absurda, i min smak. En sak är iaf säker, kvinnan älskar att visa upp sin kropp. De är väl bra att hon kan röra på den så det ser bra ut iaf, när hon vill det.

Vad tycker du om den nya videon? Eller om Gaga generellt?


Kolla gäran i HD i fullskärm.

Destination - så låter sommaren

2010-06-06 @ 20:44:33Jag (eller egentligen var det med hjälp av syrran) har hittat min sommarplåga, jag bara tokälskar denna låten och kommer förhoppningsvis inte ha hunnit spela sönder den innan midsommar. Haha.
Visst är den underbar?

Tyvärr fanns den bara med halvtaskig kvalitet och halv på youtube, men om du har spotify så finns den HÄR med.

Sommar

2010-06-06 @ 19:33:06

Solen, värmen... sommaren gör mig lycklig!
Jag kan inte beskriva det med annat ord än Lycka. Det är helt fantastiskt. Att vakna och se hur det varma ljuset skiner där utanför persienerna. Att komma ut och det är varmt! Cykla iväg utan tunga kläder. Utan att vara rädd för att man kanske kommer frysa. Att solen är uppe länge och det luktar sommar.
Sitta på balkongen i bara linnet och njuta av den lätta vinden mot huden, trotts att det är kväll. Huden luktar sol och kinderna har fått färg.
Allt blir så himla mycket lättare. Energin har dubblerats och leendet går knappt att sudda bort. Jag längtar efter att vara ute, hela tiden. Längtar efter att komma hem till mina föräldrar och känna gräset mellan tårna. Längtar efter att bre ut en filt på marken, slänga av skorna och bara ligga och prata strunt i timmtal.
Längtar efter att dra på mig bikinin, packa ner dricka och en radio, ta en vän i handen och bege mig till stranden.

Sommar ÄR Lycka!Pucko

2010-06-05 @ 11:12:46

Igår kväll tog jag en massa fina bilder. På när jag grillade och solen från balkongen. På drickan... Gick lös med mitt nya objektiv. Hade så kul att jag brände haullomin.
Idag när jag ska lägga över bilderna och göra ett inlägg om igår kväll så säger kameran att det inte finns något minneskort i...
Vad fan?!
Jo, men visst. Det ligger vid datorn, det fanns inte i kameran igår.
Jävla pucko!

RSS 2.0