Gottar sig i solen

2010-04-29 @ 19:54:50

 

 

Det är underbart med våren. Solen, värmen, grönskan och energin.

Jag längtar efter att få vara ledig i det vackra vädret och drömmer mig långt, långt bort till en lättare vardag.


Time stod still for a moment

2010-04-26 @ 18:00:12

 


När jag var ute och fotade igår så gick jag förbi en fontän och bestämde mig för att testa att frysa dropparna. Fick dra upp ison lite för att få en tillräckligt snabb slutar tid, men det blev inte särskillt kornigt så det är ju bra. Måste säga att det var riktigt kul. Fint blev det ju med. Ska nog prova på det här hemma med sen.


Det är vår i luften, igen!

2010-04-25 @ 19:59:58



Måste säga att det har varit en helt underbar vårdag idag med! Himlen har varit sådär fint blå, förutom massor av vita streck från alla flygplan då då. Haha, det märks verkligen att flygtrafiken är igång igen!

Efter att ha myst i solen på balkongen en stund så packade jag ihop kameran och hoppade upp på cyklen. Måste säga att det var riktigt underbart att få fota igen! Det där mysiga lugnet kom och la sig över mig. Leende spred sig över ansiktet när jag såg resultatet på vissa bilder.
Ja, jag tror bestämt att jag fått tillbaka fotosuget ordentligt igen.

Det funkade

2010-04-24 @ 20:20:03

Det verkade som att min lockelse med påskliljan funkade, för idag har det varit underbar vår här i Lund! Solen har skinnit på en klarblå himmel.
Det var helt underbart att vara ute och cykla, vinden var kanske lite kall men det gjorde inte så mkt.

Dessutom har jag legat på balkongen med uppkavlat linne och byxor och solat. Lyssnat på radion och druckigt en ny Loka, Melon och Baobab. Helt underbart god! Rekomenderar den verkligen. Nu har nog Päron och krusbär fått sig en konkurent tror jag. Haha.

Cyklade ner till Nova (köpcenter) för att kolla in walking skorna från Reebok som de gör reklam om på tv. Nej då jag är inte reklampåverkad, haha.
Fast jag behöver verkligen nya promenad skor och det gör mig absolut inget om skorna hjälper mig att träna när jag går! Var inne på MBT skor innan, men tycker de är hemskt fula, ursäkta men de ser verkligen ut som handikapp skor. Inget illa menat, men de är inte snygga. Har prövat MBT med och tyckte inte alls om dem.
Hittade ett par av Reeboksen och prövade en sko, skulle ha velat gå i båda men det var så mkt folk så jag orkade inte vänta på en säljare. De kände sköna med. Men väldigt dyra... Ska se mig om ifall de säljs lite billigare någon annan stanns. För trettonhundra är ändå en del.

Vad har ni haft för er idag?

So what, I am a Rockstar!

2010-04-23 @ 18:49:11



Hittade denna helt underbara bild som mamma tog på mig när jag var typ 1 ½ år. Hur underbart cool är den inte? Tror nästan att jag ska se till att lära mig spela gura och satsa på att bli rockstar. Haha.

Slänger in en passande låt.

Pink - Cuz i can

Glitter in the air

2010-04-23 @ 18:14:59

 

 

Äntligen blev det fredag igen! Skönt.

 

Sitter och lyssnar på P!nk. Tänker tillbaka på konserten i november. Det var riktigt kul och Pink är helt underbar som artist. Sjunger otroligt bra live, trotts att hon hänger upp och  ner i ett lakan och snurrar runt, runt. Det var verkligen wow-faktor på den konserten. Har köpt den på dvd med, inte samma konsert men det är ju samma upplägg så man kan ju återuppleva det här hemma.

 

Hade väldigt VÄLDIGT gärna velat se henne i sommar med. Men vet inte var jag är då. Om jag har rest utomlands eller om jag är hemma eller iväg någon annanstans.
Får se sen. Är väldigt sugen på att klicka hem en biljett eller två. Hade varit kul om man hade kommit längstfram igen och fått den där närkontakten som man fick sist.

 

 

Vänligen respektera att detta är mina privata bilder, upprättshovslagen gäller och det är jag som äger dem.


Gult

2010-04-22 @ 21:11:50


Jag vill att våren hittar tillbaka till oss. Lockar på den med en härligt gul påsklilja.

Till helgen önskar jag mig sol, värme och en massa roligheter!

Ingen dum "sommarsnö*".

 

 

Ett barn på mitt jobb utropade att det var sommarsnö när det började snöa och regna samtidigt idag.


Men jag ville ju har vår

2010-04-20 @ 18:43:41

Utanför vräker snön ner. Ja, du läste rätt. Ja, det är idag jag skriver detta - 20 april 2010. Stora flingor är det med, som 50-öringar ungf.
Inte det minsta kul om du frågar mig. Ska väl vara glad att det inte lägger sig eftersom marken är blött. Hoppas att vi får tillbaka våren imorgon.

Ville egentligen bege mig ut på en promenad. Men jag antar att jag stannar inne och tjurar istället.

Lite som akvarell

2010-04-19 @ 14:36:54

Jag tycker detta fotot påminer lite om en akvarell målning. Vad tycker du?

For your entertainment

2010-04-17 @ 12:12:26

Jag fortsätter tok lyssna på (vissa speciellt utvalda låtar av) Adam Lambert.


Detta är bra, detta är riktigt bra!

Krokusar

2010-04-16 @ 17:43:47

 

 


Nu var det fredag igen

2010-04-16 @ 17:21:16

Fredag kväll, kan det bli bättre? Solen skinner och det börjar bli vår på riktigt. Synd att det blåser riktigt kallt annars hade det varit hur härligt som helst.

Veckan har varit väldigt intensiv, men nu när fredagen är kommen så känns det som att den har gått fort! Känns som tiden bara springer iväg när halva april faktiskt redan har gått.

Hade först planerat att gymma idag men ångrade mig i morse när vädret såg trist ut. Inte för att jag skulle vara utomhus eller så... men jag fick bara inte lust. Nu har jag vägt lite av och an om jag skulle cykla dit ändå men bestämt mig för att ta en promenad om en stund istället och bege mig till gymmet imorgon.

Har längtat efter vin i över två veckor och pencillinen tog ju slut i söndags så ikväll blir det av! Haha.

Var föresten och kollade upp mig på öron/näsa/hals klinik i tisdags. Har haft problem med min hals och förkylningar lääänge nu. Men vårdcentralen har inte velat hjälpa eller tagit mig på allvar så jag tog och ringde en privat klinik ist. Måste ju säga att det var skillnad. Fick göra allergi test direkt, som skönt är var jag inte allergisk mot något av de tio sakerna de tog pricktest på. Nu har jag fått en speciell nässpray som jag ska ta morgon och kväll i 8-12 veckor. Kommer även få en kallelse till att röntga bihålerna.
Sen får vi se hur det går. Känns skönt att ha kommit till någon som brytt sig och vill hjälpa mig till slut. Inte bara "det är för att du jobbar på förskola" eller "det är ett virus, drick mycket och vila".

Nu kallar vårsolen på mig.

Tänkte ge Gratisbio ett försök

2010-04-16 @ 17:03:42

Har tidigare sett att folk är med i det där Gratisbio men tidigare inte brytt mig om det. Men så gick jag in och läste där idag och tyckte att det verkade bra så jag bestämmde mig för att gå med.

Så vill ni också gå med där och få chans på grattis biobiljetter eller presentkort till en mängd olika butiker kan ni klicka på bilden (som är en länk) nedan och gå med. Just nu får ni 50 poäng när ni registerar er. Samtidigt hjälper ni mig att få lite poäng också. Tack!


Videung

2010-04-15 @ 17:50:17








Nu är det dags för den lilla videungen att vakna, för nu så är det inte vinter nåt mer...

Herr och fru Anka

2010-04-14 @ 17:36:52

Var ute i byn där jag växte upp och hade systermys i söndags. Passade på att ta med mig kameran och hittade några passande modeller när jag och syrran gick förbi ankdammen.









Äntligen fredag!

2010-04-09 @ 21:47:05

Fredagen kunde knappt vara mer välkommen! Jag behöver ledighet! Jobbveckan har varit lååång, trotts att den var en dag kortare än den brukar vara.

Är fruktnasvärt sugen på att festa, dansa och dricka drinkar och vin! Sitter och lyssnar på Adam Lambert och blir ännu mera sugen. Älskar hans låt de spelar på radion What are you waitning for och var tvungen att kolla om han fanns med på spotify. Japp det gjorde han, två album och allt. Vissa låtar är riktigt nice, andra inte. Inte alls samma sound som på "radio låten" men de är rock/popiga och får en på dans-humör.

Dessvärre går jag på pencilin, så det blir ingen alkohol för min del. Men jag kanske dansar loss lite på dansmattan sen istället. Eller nåt.
Märkligt detta. Brukar vara totalt slutkört på fredagkvällarna. Nu har jag skruvat klart ikea möblen och allt och har kvar energi. Kanske för att jag vägrar släppa den? Haha.
Kan ju med ha att göra med att jag inte trännat ikväll... Var längesen nu igen. Eftersom jag alltid är sjuk... Men jag ska till öron- näsa- halsklinik nu på tisdag, så får vi se hur det blir sen.
Men imorgon har jag planerat att gymma så det hoppas jag blir av!

Hoppas dessutom att de som förutspått vädret har fel så jag får lite sol på em och kan sticka ut och ta lite vårbilder. Vi får se.

Sen en tid tillbaka

2010-04-05 @ 22:12:07

 

 


Glad Påsk

2010-04-03 @ 15:21:17

 

 

Bjuder på en gamal bild och passar på att önska er glad påsk. Sitter för tillfället och väntar på att sambon ska bli klar i duschen så vi kan åka iväg till hans styvfars föräldrar på påskmiddag.

Vad som är lite lustigt är att han alltid klagar på mig att jag inte kan vara i tid eller planera så att jag blir färdig i tid. Nu när jag sitter här färdig och allt, precis lagom till att vi skulle behöva köra och komma i tid... ja då är han inte alls färdig. Så nu har jag tillfälle att ge igen!

 

Annars verkar det som att våren blygsamt börjar komma. Det känns underbart! Efter denna vargavinter vill jag ha massor med sol och plusgrader! Dessutom börjar fotolusten smyga sig på. Så då kan vi väl bara hoppas på att jag aktivt kommer att börja både fota och blogga igen.

 

 


RSS 2.0