Nu är jag glad och jävligt peppad

2009-04-18 @ 13:04:47

Påsken, som var för en vecka sen jag vet, blev inte riktigt som jag tänkt. Eftersom jag fick en släng av influensa eller liknande och låg och snött mig och hade feber redan på långfredagen.
Alltså gick de flesta planer för min efterlängtade ledighet i krass. Precis som mina powerwalks och annan tränning. Kiss kass värdelöst.

Men. Jag har inte ätit nåt påskgodis eller kakor. Dessutom så satte jag igång med mina promenader osv. igen i tisdags när jag mådde bättre.
Igår var det en månad sedan jag mätte mig första gången. Jag hann inte göra det igår morse (och tänkte inte på det) så jag gjorde det idag i stället. Och ja, vad ska man säga? Lycka, kanske?

Min förändring sedan 17/3 (en månad)
Midja: - 5 cm
"Bilring": - 4 cm
Stus (rumpa): - 4 cmJag är jävligt stolt över mig själv måste jag säga. Dessutom har lår och vader m.m minskat med. Det ända som blivit större är mina bicepes som ökat med 0,5 cm vardera.

Jag ser på mig själv att jag blivit lite mindre. Mest när jag är utan kläder, men det känns att jeansen sitter lösare och så. Men jag vet inte om andra ser någon skillnad än. Men jag ser och jag känner - och det är det som är huvudsaken just nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0