Fy fan vad jag är duktig

2010-05-08 @ 23:42:56

Idag har flitenslampa lyst. Jag har bakat grahamsscones. Jag har plockat ur diskmaskinen och fyllt den och kört den igen. Jag har tagit ner all torr tvätt och viktihop och lagt in den. Jag har tvättat tre maskiner med tvätt och hängt upp den. Jag har dammsugit hela lägenheten. Jag har sposorterat, rensat ut och lagt undan. Jag har städat köket med allt vad det innebär. Jag har återupplivat mina tomatplantor. Dessutom har jag haft tid att springa runt i lägenheten och dansa lite mellan varven.

Igår träffade jag Anneli som det var jättelängesen jag såg! Var riktigt kul. Vi satte oss på Myntha, en bar och pratade massor och drack gott. Speciellt en drink som var så himmelskt god! Var lääängesen jag drack en så god drink ute! Den bartendern kunde sina saker. Dessvärre har jag ingen anning om vad den hette och vet inte allt som var i eftersom han använde sig av två flaskor utan ettiket. Typiskt.

Imorgon hoppas jag på att det är fint väder så jag kan bege mig ut och fota. Behöver nya bilder till bloggen och mig själv. Dessutom så kliar det i fingrarna efter att få fota!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0