P!nk 24 juli 2010

2010-07-28 @ 00:29:00

P!nk var riktigt bra i Köpenhamn. Det var bra tryck och jag och syrran sjöng med för full hals och hoppade och studsade och viftade med armarna. Förbandet Nik & Jay var faktiskt med bra, fast vi förstod inte vad de sjöng alls eftersom de rapar/sjunger på danska.

Hon entrade scenen genom att fall ner ur en låda som var flera, flera meter ovanför scenen. Coolt! bara rakt ner sådär. Haha. Sen var det igång och jag lovar att jag sjöng med och hade skit kul.
Vi blev överrullade av Pink med. Hon hoppade in i en stor boll och sen rullade hon ut över pubilkhavet. Avslutningsvis så åkte hon runt i en...hm... ska försöka förklara. Hon hade en ring runt midjan som hon kunde snurra runt i, upp och ner och så, denna var fäst i fyra vajrar som sedan drog henne kors och tvärs över publiken. Häftigt det med.

Inte från Köpenhamn men här finns några av höjdpunkterna med som bollen och ringen med vajjrar som jag skrev om.


Konserten var riktigt bra som sagt. P!nk är grym! (Men konserten i november var snäppet vassare, fast den är nog svår att överglänsa.)


- Tyvärr blev det inga foto denna gången. Fick mejl och grejjer om att det var förbjudet med kamera så jag vågade inte ta med min... men såklart såg man massor med kamera där inne... Men, men.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0