Ingen skänk idag heller

2010-02-07 @ 20:06:06

Idag sov jag och sambon läääänge. Vaknade först vid runt 9 av att grannarna i vanlig ordning stod och skrek i trapphuset. Funderade på om jag skulle gå upp och skrika "håll käften" till dem... Är så jävla trött på det nu. Men jag försökte att blunda med öronen istället och somnade sen om igen.
Sen vaknade jag först vid halv två! Shit pommesfrites! Haha. Väckte Christian och låg och drog oss en liten stund till innan vi gick upp. Antar att vi var trötta.

Vid fyra bestämde vi oss för att åka till Ikea. Jag är fruktansvärt trött på vår hylla i vardagsrummet. Gillar den inte längre. Den är väl egengligen inte super ful, men jag vill kunna dölja det vi har på. Vill liksom inte dekorera med spriten som står i den...
Dessvärre kom vi inte hem med någon skänk/hylla/vitrinskåp idag heller. Vi vet typ vad vi vill ha men vi lyckas inte riktigt hitta det. Känns inte som det blir helt rätt.
Men nu har vi lite att tänka och fundera på. Ska även kolla över lite fler butiker tror jag. Någon som har något tips på var man hittar snygga inte allt för dyra möbler? I Skåne då.

Nu ska jag bara mysa lite till innan man ska hoppa ner i sängen för att orka upp till jobb imorgon. Det är aerobic imorgon med! Wiieee! Ska bli så kul.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0