Skogsäventyr

2009-05-24 @ 17:25:45

(Älsklingens bil, fint kamouflerad i skogen med sin Islandsgröna färg)

I torsdags var jag ledig. Underbart! Speciellt eftersom vädret var super härligt.
Jag skjusade sambon till hans jobb, sen fick jag tillgång till bilen tills kl 16.15 då han slutade. Med kameraväskan på sätet brevid mig körde jag iväg på fotoäventyr.
Målet var riktat mot rappsfält. Jag körde av på lite småvägar för att finna lyckan. Jag hitade ett perfekt litet fält men det fanns ingen bra plats att stanna på så jag fick passera och köra vidare.

Sen fick jag en ny plan. Körsbärsdalen, tänkte att jag skulle köra dit och se hur det såg ut nu, även om körsbärsblommorna är komna och gångna.
På vägen dit blev jag trollbunden av skogen och mitt motiv ändrades ännu en gång. Stannade till på en liten magisk plats och det var verkligen jätte härligt där.

Vacker fågel kvitter (inte fult kraxande från råkor som i stan), en vacker porlande bäck. Sol som letar sig ner mellan löven på träden. Mysigt.
Med tanke på att man borde hitta en bild på mig under ordet Klumpfot i ett lexikon så var det lättare sagt än gjort att ta sig ner och över bäcken. Men med ett stadigt tag om kameran och en hel del vinglande så lyckades jag.












Sen begavde jag mig till två andra platser med. Men det får ni se bilder på senare.


Jag tog närmare 180 bilder och flertalet blev riktigt fina. Så jag kan skämma bort er ordentligt med foton framöver. ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0