Kreta Baby

2010-07-28 @ 19:26:50

Imorgon bitti åker jag iväg till Kreta med mina föräldrar och syster. Nu åker jag hem till dem och sover där eftersom vi måste upp i ottan imorgon för att hinna med planet.

Ha det så bra här hemma så hörs vi i slutet på nästa vecka!

Puss

Jag hoppas på många sånahär dagar! (Denna bilden är tagen på Cypern.)


P!nk 24 juli 2010

2010-07-28 @ 00:29:00

P!nk var riktigt bra i Köpenhamn. Det var bra tryck och jag och syrran sjöng med för full hals och hoppade och studsade och viftade med armarna. Förbandet Nik & Jay var faktiskt med bra, fast vi förstod inte vad de sjöng alls eftersom de rapar/sjunger på danska.

Hon entrade scenen genom att fall ner ur en låda som var flera, flera meter ovanför scenen. Coolt! bara rakt ner sådär. Haha. Sen var det igång och jag lovar att jag sjöng med och hade skit kul.
Vi blev överrullade av Pink med. Hon hoppade in i en stor boll och sen rullade hon ut över pubilkhavet. Avslutningsvis så åkte hon runt i en...hm... ska försöka förklara. Hon hade en ring runt midjan som hon kunde snurra runt i, upp och ner och så, denna var fäst i fyra vajrar som sedan drog henne kors och tvärs över publiken. Häftigt det med.

Inte från Köpenhamn men här finns några av höjdpunkterna med som bollen och ringen med vajjrar som jag skrev om.


Konserten var riktigt bra som sagt. P!nk är grym! (Men konserten i november var snäppet vassare, fast den är nog svår att överglänsa.)


- Tyvärr blev det inga foto denna gången. Fick mejl och grejjer om att det var förbjudet med kamera så jag vågade inte ta med min... men såklart såg man massor med kamera där inne... Men, men.

P!nk imorgon

2010-07-23 @ 14:15:42

Wiiie! Imorgon bär det av till Köpen-danmark och Parken för att se P!nk. Ska bli riktigt kul. Såg henne i november i Globen och hon var minst sagt awsome.
Då kom vi längstfram, eller jag hade en kort tjej framför mig, så vi får väl se om vi lyckas få lika bra platser imorgon.
Känns konstigt att det är redan imorgon bara. Det har liksom gått så himla fort! Iofs så bokade vi biljetterna för typ en månad sedan bara... Medans vi hade bokat de förra ett halvår eller nåt innan så då hann man ju verkligen gå och längta.

Annars så är allt bra med mig... haft lite blogg pause då jag haft annat för mig. Bla övernattning hos min kära syster. Vi kvällsbadade i Sövdesjön. Sen åkte vi hem och drack rom & cola och spelade yatzy med mamma till mitt i natten. Efter det tittade vi på skräckfilm - Instängda - som var riktigt läbbig. Jag drömmer sjukt mycket nuförtiden och det ena är mer absurt än det andra så jag var rädd att jag skulle drömma massa hemskt sen, men det var ganska lugnt.

I onsdags fyllde min storebror 31 år. Hipp hipp hurra!! Grattis till honom. Han fick en öltunna i plåt med ölöppnare i sidan (jätte smart tyckte jag) och givetvis öl i av mig. Vi åt grillade hamburgare och hade det trevligt. Sen hoppade jag studsmatta efter att blivit övertalad av brorsonen och hans kusiner... Hoppade som en galning så hjärtat blutade som fan. Men kul var det ju faktiskt.

Nu är det dags att komma ut ur lägenheten tror jag. Ajöken


Haj o ivaj

2010-07-15 @ 14:43:23

Oj, oj, oj nu händer det grejjer ska ni veta.
Tur att jag är besluts ångesten personifierad bara. Har lite att tänka på nu. Bestämma mig över, som sagt.

Men nu får jag strax börja göra mig iordning för syrran ska hämta mig om 30 min och jag tror hon stryper mig om jag är sen... haha. Nej, men hon går på semester kl 15 så då vill hon inte sitta och vänta på mig - det förstår jag.

Sen ska vi hem till mor och far (ja, syrran bor där med - än så länge). Antar att det blir jag som får vänta på syrran sen ;) Men efter det så bär vi av till Sjöbo marknad och ser om där är nåt kul. Tycker hur som helst att det är mysigt med marknad.
Får lätt bli en vanilj munk eller fem, haha ;)

Nej, hurry hurry.

Landsväg i motljus

2010-07-14 @ 14:33:09

 

 


Större bilder. Yay!


Bredare layout

2010-07-14 @ 14:17:10

Har suttit och bråkat med min layout lite nu...
Har velat göra bloggen bredare ett tag, så jag kan lägga upp lite större bilder och så. Var tvungen att göra om headern lite och sen få allt att passa till varanat. Hel del pusslande från min sida. Speciellt eftersom det var ett tag sen jag höll på med det nu. Var tvungen att pröva mig fram för att hitta rätt ställe att ställa in sakerna på.
Men nu är det fixat iaf :)

Nu får ni se framemot större bilder! Wiiie ;)

Nu ska jag ut och sola. Tjingeling.

(Tryck på uppdatera så ser ni den i sitt lite bredare format)

En bit av Skåne

2010-07-05 @ 22:13:38

 

Skåne, Skåne underbara fantastiska Skåne!

Jag vet att det finns många som har fördomar mot detta landskap. Sveriges sydligaste del. De flesta som har dessa fördomar eller åsikter har nog inte ens besök Skåne.

Själv är jag uppvuxen i detta rika underbara landskap. Det finns i mitt hjärta och jag skulle inte vilja byta bort mitt vackra Skåne!


Här finns det en del av allt.

Lördag 3 juli

2010-07-04 @ 01:38:01

 

Idag har varit en riktigt bra dag. Kvällen med för den delen.

Varit på stranden och haft det super skönt. Badat och vattnet var inte så ruggit kallt, bara lite kallt ;)

 

Kvällen har spenderas med bla Älsklingen ♥

Mys på bio och äntligen sett Eclipse, som var riktigt bra (även om man stundvis störr sig på att det skiljer sig från boken, men det hör väl till).


♥ Adam Lambert ♥

2010-07-01 @ 22:35:10



Denna låten har jag älskat sen jag hörde den första gången. Så jäkla bra. Gillar videon riktigt mycket med.

Sitter här nu och är skit sugen på att färga håret svart och skaffa mohikan. Mohikan har jag iofs varit sugen på lääänge, har dock aldrig haft det eller svart hår för den delen. Mörkbrunt har jag haft. Vet inte om jag hade passat i mohikan, men coolt hade det varit!

Dessutom är mr Lambert hawt! I am such a faghag! Haha.

Manhunter

2010-07-01 @ 22:00:11


Jag satt nyss och lackade naglarna ute i kvällssolen på balkongen. Underbart. Kändes rätt att lacka dem i den svarta kulören Manhunter när de spelade Metallica på radion.

Tog mig ett tag innan jag införskaffade mig ett svart nagellack, men ack så snyggt. Detta hittar du på H&M för under 40 spänn. Billigt och bra!
- Det är förresten mina älskade hörlurar som poserar på två av bilderna. De är så himla bra! ♥

The grass is greener on this side

2010-07-01 @ 20:13:30

 

Sommar, sommar härliga sommar!

Dagarna fylls med soldyrkande, natur älskande och utomhusvistande. Vem behöver en lägenhet när man kan bo på balkongen? Eller ta en underbar promenad (powerwalk) i den strålande solen men mp3:n spelandes i öronen?


RSS 2.0