Som ett paradis

2009-06-22 @ 11:45:57

Jag saknar Cypern, väldigt mycket. Igår sprang jag runt och var rastlös mest hela dagen. Satte på party musik här hemma och bara sprang och dansade runt i hela lägenheten.
Visste liksom inte vad jag skulle göra.
Nu var jag ju van vid att ha saker att göra hela tiden i åtta underbara dagar. En magisk strand 3-5 min promenad bort. En helt underbar pool och innergård två trappor ner från hotellrummet.
Restauranger, barer och affärer som kantade gatorna.
En egen liten by med barer på kvällen, bara att välja och vraka och sen efter 1.30 var det dags för nattklubb om man ville.

Hemresan kom för fort! Det var så mycket mer att göra, så mycket mer vi ville göra. Vi lämnade ett kallat och regningt Sverige och landade i ett paradis. Dessvärre var vi tvugna att lämna paradiset för att åter komma till ett kallt och regningt Sverige.

Får glädjas åt att resan var helt underbar. Cypern ÄR underbart och jag vill åka tillbaka. Jag SKA åka tillbaka. Då vill jag pröva på att dyka. Jag vill gå på skumparty som vi inte hann med. Jag ska hyra vattenskoter (syrran var för snål) och jag ska flyga fallskärm efter en båt!
Sen ska jag göra allt det andra som vi faktiskt gjorde med. :)


Utsikten på väg ner till Cypern. Är det bara jag som vill hoppa ner på molnen när jag ser dem ovanifrån?



En av dagarna tog vi bussen till Paralimni, men det var inte så roligt där så vi åkte vidare till Fig tree bay och badade istället. Visst är havet helt underbart?
Här invigde vi våra cyklop och snorklar och såg många små fiskar. Första gången jag snorklar och det var verkligen en Wow-upplevelse!


Hamnen i Ayia Napa var slående vacker, både i dagsljus och som här, när solen är på väg ner.


Vi åkte på snorkel utflyckt med en båt. Något jag rekomenderar varmt!
Ett av stoppen var här där vi fick snorkla genom grottorna. Det var riktigt coolt! Såg många fina fiskar. Nästa gång vill jag pröva på att dyka med!

Vinkar adjö till regnet

2009-06-11 @ 17:36:29



Jag har stora problem med att inte överpacka. Man vet ju aldrig om man kanske behöver det, det och det. När vi ändå är igång så kan jag ju faktiskt vilja ha det med...
Suck.
Jag fick tvinga mig själv att välja bort två linnen, jag lyckades förmå mig att ta bort ETT. Men. Jag ska gå igenom väskan en gång till sen och förhoppningsvis inse att jag inte behöver allt som ligger där i. Vill inte få övervikt, det är dyrt. Plus om man handlar något i Cypern med.
Har dock ett stort problem kvar. Vilka skor jag ska ha med mig. Sandaler och flipflops är nerpackade, men sen väljer jag mellan fyra par till. Ett par kan jag ju ha på mig och sen ett par finskor som ska packas ner. Men vilka? Gahhh...
Jag har kommit överrens med mig själv att jag inte ska ha med mig alla fyra.

I-lands problemen åt sidan så fattar jag nog inte riktigt att jag faktiskt ska sitta på planet tidigt imorgon bitti. Det känns underbart! Men kan inte riktigt ta på det. Har pirret i magen och förväntan.
Hoppas nu att det kommer bli sådär magiskt skoj som jag hoppas!

Kameran följer med för att föreviga det.

Så imorgon bitti vinkar jag adjö till vårt regniga kalla Sverige och beger mig mot åtta härliga dagar på Cypern.
På återseende tidigast den 20 juni!

Vovvekaka

2009-06-09 @ 17:47:56





Let's have some fun this beat is sick, I wanna take a ride on your disco-stick

2009-06-09 @ 17:43:00


Denna låten diggas skarpt just nu.

Måste förövrig bränna en skiva med låtar som vi kan ha med till Cypern. Det skulle finnas cd-spelare på rummet nämligen vilket är super nice! Hoppas nu att det finns med.
När jag var på Gran Canaria hade vi radio i väggen på rummet, man satte på den på samma sätt som man tänder en lampa här i Sverige, det var som en dimmer, man höjde och sänkte så. Det var annorlunda minst sagt, haha. Tyvärr fungerade den bara när den själv ville.

Dagens I-lands problem: Vilken resväska ska jag välja?

Ett kvarts sekel

2009-06-08 @ 22:58:56


Som vanligt så börjar jag seröst och sen spårar det ur... haha.



Igår fyllde jag hela 25 år! Grattis på mig! ;)
Ska sanningen fram så har tiden gått skit fort sen jag fyllde 20... faktiskt. Men om man sedan tänker på allt man har gjort under de fem åren som gått sedan dess så har det ju hänt en himla massa!

Jag hade över min kära familj i lördags. Lagade tre olika sorters hemma gjorda pizzor, de blev super goda alla tre! Och så grekisksallad till det (me love grekisksallad). Alla åt så de blev propp mätta och lillebrosan som egentligen inte gillar pizza gick och tog en andra gång så de blev verkligen godkända.
Sen bjöds det på hallon-choklad kladdkaka och vitchoklad-citron kladdkaka med hallon och grädde till. De var verkligen super smaskiga.
Drack vin och snackade och skrattade massor. Sen när klockan började bli sen åkte dansmattan till PS2 fram! Hehe. Lillebrosan är helt såld på det. Syrran gillar det med. Storebror var en fegis som inte vågade pröva men både hans sambo och son prövade.
Sen körde bror med familj och pappa hem. Men mamma och tvillingarna (lillebror och syster) stannade en två timmar till. Dansade och fnittrade och hade oss.

Blev super nöjd med alla presenter med. Tack!
Fick söta smycken, pengar, handväskan jag gått och sneglat på och så en jätte fin tavla som mamma gjort av en massa foton på mig under min uppväxt och lite text till här och var, det fick jag av mamma och pappa.
En stor fin korg med choklad, rosa(!) drinkshaker, drinkpinnar, frysbollar, drinkglas, söta ljusstakar och jätte gullig... ehm, vad heter det? Sån man kan göra egna isglassar i av syrran - ser ut som kanniner, verkligen super gullig! Haha.
Mobilsmycke och smyckningar av lillebror.
Pengar av storebror med familj.
Av älsklingen fick jag en poket och snorkelset (åker ju snart till Cypern).

Sen igår kom syrran och hämtade mig och vi åkte på shopping runda. Älsklingen jobbade så det var perfekt. Sen hem igen och väntade på älsklingen. Men han mådde inte alls bra så han fick gå och lägga sig när han kom hem, stackarn. Så vi gick inte ut och åt som planerat utan får göra det på onsdag istället. Hoppas på fint väder så man kan sitta ute!

Lite cola och pepp musik

2009-06-05 @ 17:51:10

Jag vet att jag sagt det förr, men, denna fredagen är grymt efterlängtad! Är helt slut efter denna veckan. Känns som jag verkligen behöver lite ledighet. Barnen på jobb behöver det nog med, de är totalt speedade. Så det är ju inte konstigt att man är trött i både knopp och kropp.
Så nu lyssnar jag på partymusik för att peppa upp mig och har även druckigt lite cola (smakar väldigt sött nu när man inte brukar dricka läsk längre!).

Ikväll blir det efterrätts-bak, ska nämligen ha lite 25 års kalas med familjen imorgon (fyller år på sön). Så om ungf en halvtimme ska jag palla mig ner till mataffären och sätta sprätt på men massa pengar. Har skrivit en lista och varit duktig. Hoppas jag det blir gott och uppskattat imorgon. Jag har en tendens att stressa upp mig och vilja ha allt perfekt när jag bjuder hem folk på sånt här.
Men jag får korka upp vinet och ta mig ett glas om jag börjar skena iväg... haha ;)
Det ända jag redan har inhandlat är faktiskt vinet ;) Så det är ju säkert iaf. haha.

Sen så är det ju bara en vecka kvar tills jag och syrran är på Cypern, om sju fjutiga dagar är jag där och har det gott vid den här tiden. Det ska bli riktigt nice!

Var iväg igår och köpte kjolar, linnen och tröjor som jag kan ha med mig - och resten av sommaren. Bara sandaler som fattas... men jag tror jag tar med mig mina gamla.
Så nu ska allt vara färdigt. Solkräm, flygstrumpor, nessäsär... japp, allt är inhandlat.
Nu är det bara den sista längtan kvar! Wiiiiiieeeeeeeeeee!

Pretty

2009-06-05 @ 17:30:46




Funderar på skicka efter en fotokopia på denna bilden. Tror den hade blivit vacker på en vägg.

Naturens vita detaljer

2009-06-05 @ 17:20:25





RSS 2.0