Benjamin Button

2009-02-02 @ 17:10:40



 
Måste säga att filmen var väldigt fin. Historien var så fin. Bjöd både på skratt och lite tårar. Den var väldigt gripande stundvis och skådespelet var verkligen jätte bra!
Jag satt och funderade på hur de kan, dels göra så att Brad Pitt blir riktigt gamal (och i olika åldrar) och framförallt hur de kan få hans huvud på den lilla gamlingskroppen. Det fasinerade mig.
Liksom historien om Benjamin Button. Detta är en film som alla borde se. Om inte på bio så på dvd sen när den kommit ut.
- Dessutom så blir den bättre såhär efteråt med. När man kan tänka tillbaks på den.

Syrran tyckte med om den.
Vi hade verkligen en mysig kväll i lördags. Båda två var överens om att vi ska göra det igen. Gå ut och äta och sen gå på bio eller något annat.
Maten var supergod. Och den var på rea med! Hahaha (de hade special erbjudande så skämtade vi om att det var på rea - ja det är kul om man var där *ler*). Det var Fläskfile med klyftpotatis, wokade grönsaker och bearniesås, så gott!
Super mysig resturang med. Tror den har blivit lite av en favorit för min del nu. Ätit där tre gånger nu sen i sommras och det är lika gott varje gång.

Söndagen var passiv. Ville ut och fota men det snöade och var tråkigt ute. Inte sånt där fint snö väder som man blir glad av. Utan sånt där grått tråkigt med massor av pyttesmå flingor som bara dräller ner som ett duggregn.
Så jag städade lite och sen bäddade jag ner mig i soffan och tittade på Bröderna Grimm som precis köpt på DvD, den är riktigt bra om ni inte har sett den och gillar fantasy så rekomenderar jag den med.

Kommentarer
Postat av: Tilda

Vilken fin blogg du har! Gillar verkligen headern! :D

2009-02-02 @ 22:17:22
URL: http://tildix.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0