Frustration - Hur jävla svårt kan det vara?

2008-10-24 @ 21:56:57

För ett tag sen var jag nere och slängde soporna nere på sopstationen här på området där jag bor. Jag personligen försöker verkligen att sortera och slänga rätt. Visst jag är inte dagens miljökämpe, jag liksom alla andra har brister. Men jag försöker iallafall och jag bryr mig om miljön, därmed försöker jag också bidra lite med att försöka försinka växthuseffekten (vilken skrämmer mig oerhört mycket) - försinka eftersom den går inte att stoppa, den är redan här, det är ett faktum och tjabla inte emot är ni snälla.

Så då ska jag försöka komma till det jag skulle ha sagt... När jag då står där nere (vid sopstationen) med mina olika påsar så händer det ALLTID att jag mötts av fel saker i fel sopbehållare... Hur jävla svårt kan det vara?! Varför slänga konservburkar bland kartongen och plast bland tidningarna?! Snälla kan någon förklara för mig för jag förstår faktiskt inte!

Visst vill man nu inte sopsortera (av anledningen lathet) så fine, det är erat liv, ni bestämmer hur ni vill göra. Men inte fan behöver ni väl förstöra för oss andra som bryr oss och tar oss tid?! För alla andra som har lagt kartongerna bland kartongerna har gjort det förgäves då idioten som tvunget ska slänger metall, plast osv där kommer...
Detta gör mig så jävla irriterad! - Därför måste jag få skriva av mig nu. Kanske jag ger någon lite insikt också, kan bara hoppas.
Så snälla, vill ni inte sortera släng allt i brännbart, där gör det iaf inte lika mycket skadda.

Okej, det finns undantag, man kanske inte förstör medvetet. För jag är medveten om att det finns nysvenskar som kanske inte kan läsa svenskan ännu, men bilderna visar en del, iaf så man kan se att man inte ska slänga annat än papp i de behållarna. Om inte annat kanske man kan se vad andra har slängt?
- Fast jag tror ändå inte att det är av brist på språkförståelse, utan ren jävla lathet (missförstå mig inte nu, pratar inte om att nysvenskar är lata, utan att de som kastar saker fel och inte bryr sig är lata, oavsett ursprung alltså).

Men, jag säger det än en gång - ni behöver väl för fan inte förstöra för oss som bryr oss?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0