Jagat glassbilen

2008-07-15 @ 18:54:27

Haha, det låter värre än vad det var.
Det är nämligen så att jag aldrig handlar av glassbilen, har gjort det en gång och jag tror det var 2 år sen. Det är inte så att jag inte gillar glass för det gör jag, jag handlar bara inte där... Brukar köpa glass om jag är någonstans, brukar inte ha hemma.

Men. Nu hade vi fått hem ett sånt dära reklamblad, och jag brukar titta i dem och nu var där rabatt på Turkisk pebbar glassar och jag som älskar salt lakrits blir ju riktigt nyfiken, så jag tänkte att jag skulle köpa och pröva.

Så när jag sitter här vid datorn hör jag den välkända glasstutan... Så jag letar upp kupongen, slänger på mig skorna och tar väskan i handen. Går ner till parkering nr 1, ingen där... traskar vidare till parkering nr 2. Nästan framme hör jag signalen igen, från andra hållet. Så jag går tillbaka till parkering nr 1 som fortfrande är tom så jag traskar vidare till området breved, kommer till deras parkering och ser att den är tom...
Nu tänker jag att jag ska skita i det, just som jag ska gå cykelstigen upp till lägenheten hör jag signalen igen, mycket närmare, går tillbaka de 500 m och där står den... Haha.

Så det blev glass iallafall. Jag passade på att köpa en påse med lite olika glassar med, efter allt detta springande måste man ju äta upp alla förlorade kalorier, haha ;)


Nej, jag vet egentligen inte varför jag skriver om detta... Men nu är det gjort.

Kommentarer
Postat av: cammie

sv:mums* du rabbla upp många godsaker där :)

2008-07-15 @ 18:57:04
URL: http://silverkiss.blogg.se/
Postat av: Jenny

nehe okej=/ det kostar inte:) klicka på "följ bloggen" på min sida eller gå in på den och skaffa:) skulle va kul o lägga till din där!

2008-07-15 @ 19:01:21
URL: http://penajs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0