Måla, måla, måla och lite Ikea

2008-12-28 @ 18:36:00

Jag och min älskling har varit flitiga och satt igång och målat om hallen. Den gula tapeten är ett minne blott och den grå fina färgen är strucken för första omgången. De bruna listerna har blivit vita och det är verkligen ett stort lyft!
Dessutom är kontrasten mellan det vita och det grå skit snyggt!
Vi hade velat göra mer men tejpen tog slut... så nu kan vi inte skydda alla miljoner karmar och lister som finns i hallen så vi får fortsätta imorgon.

Dessutom lyckades jag få med mig älsklingen till Ikea idag. Var nog rekord snabbt för min del! Shit vad där var folk! Helt galet. Men vi gick snabbt in och tog vad vi skulle ha. Okej, en liten längre stund vid fotorammarna men ändå snabbare än det brukar gå. Sen fick man stå i kassa kön i drygt 20 min... men men.
Köpte en trapp-pall - vi behöver den för att nå upp och måla plus att den ju faktiskt är bra att ha. (Zoo-pallen jag använde igår gav vika så jag trillade ner och slog foten ganska hårt... men så går det när man klättrar upp på en pall som nog mest är avseed för att barn ska använda den...).
Sen så köpte vi ett till set av besticken vi har, så nu har vi kniv, gaffel, mat- och teskedd x12. Och så köpte jag fyra vita rammar i olika storlekar som vi ska ha i hallen sen. Kommer bli super fint när vi är färdiga med allt.

Ni får se för och efter bilder sen när vi är färdiga.


Vad har ni gjort idag?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0