It's Christmas, Baby Please Come Home

2008-12-18 @ 22:20:11

Det är mindre än en vecka till julafton. Jag har hängt upp julgardiner och satt upp ljusstakar sen någon vecka tillbaka. Ikväll har jag slagit in julklappar.

Men.

Jag kan inte känna den där julstämningen. Det känns inte alls som jul för mig... inte än. Det känns som om julen ligger två månader fram i tiden. Men det är bara sex dagar... Jag tror jag ska mata mig själv med jullåtar så jag förstår att det är jul snart.
Jag älskar julen och tycker att den är super mysig. Jag kan väl inte sticka under stolen med att jag tycker om att få paket, men jag tycker att det är minst lika kul att ge bort paket!
Jag blir som ett barn igen, som mamma säger så är det jag och min storebror som är de största barnen på julafton. Det är vi två som klämmer på paketen, vi två som sjunger och apar efter programen under Kalle sändningen. (Tyvärr ska han inte fira med oss i år, så jag får sjunga själv till Kalle).

Hur som helst så är det något magiskt över julen. Men just nu så saknar jag magin, den har inte kommit till mig än. Men jag får locka fram den med jullåtar som sagt. Även fast jag inte riktigt brukar lyssna jätte mycket på det...

Men jag har ändå några favoriter. Här är en av dem:När jag var yngre gillade jag inte Bonos röst alls, jag kunde därför inte lyssna på U2 - det är tur att man blir visare med åren ;)Föresten. För att pränta in att julen snart är här så ska jag lägga in en ny jullåt varje dag fram till jul...
Alltså fem till låtar de kommande dagarna. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0