Nr 100

2008-08-31 @ 20:30:21

Detta är alltså bloggens hundrade inlägg. Jag trodde inte att jag redan hade hunnit skrappa ihop så många, men där ser man. Snart haft den i 3 månader ju så.

Måste säga att det har varit riktigt skönt med helg! Synd bara att den typ redan är slut :(
Helgerna går sjukt fort om du frågar mig.

Igår var pappa, mamma och Ramona här på middag. Blev moussaka med grekisk sallad och så panacotta med hemma gjort hallonsås till efterrätt. Blev riktigt gott och allt blev uppätet så jag antar att alla tyckte om det. Sen när mamma och pappa körde hemåt släppte de av mig och syrran nere i stan. Men det kändes väldigt öde. Trotts att det varit löning (!). Vi hamnade tillslut, efter lite rundvandring på en liten pub. Beställde vars en drink, som inte var särskillt god... såg efter en stund att jag hade en bananfluga i min, det som var ännu värre var att det fanns en i syrrans med! Blää.
Ursäkta men jag trodde inte att bananflugor var en ingrediens i drinken... Så vi gick tillbaka med våra drinkar... Hon skulle göra nya till oss. Men hon skulle göra dem i samma glas! Allvarligt, man tar väl för fan nya glas och nya sugrör, men det skulle hon inte göra. Vi hojta till och sa att vi ville ha pengarna tillbaka istället. Så det fick vi. Sen beslutade vi oss för att åka hem istället.

Idag ringde syss en liten stund efter att jag gått upp. Jag hade sagt att jag skulle till Nova (köpcenter) och det kom hon ihåg så hon ringde och frågade om vi skulle gå tillsammans.
Så vi gick där i typ 4 timmar, mina fötter blev en anning förbannad på mig eftersom jag dragit på mig nya skor - som jag aldrig använt innan, alltså inte ingångna ännu.
Jag köpte två kuddar till soffan, några trosor, rutiga gummistövlar (så coola!) och... ehm, nej det blidde inte mer än så. Men jag var ute efter gummistövlar, trosor och kuddar, så det blev ju bra, haha.

Sen körde vi och mötte upp med min sambo och handlade lite mat. Körde hem och lagade och åt tacos. Satt på balkongen och snacka och myste - helt underbart väder! Riktigt varmt och soligt sommarväder idag. Sen åkte syrran hem.

Nu är snart söndagen slut. Buhu. Men men, man ska väl vara glad att det är en ny dag imorgon.
Ha nu en fortsatt bra söndagkväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0